![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 18-July 11 Потребител N: 4128 ![]() |
Мислих да мина без тема за моята (не)скромна личност, но специално за Kasiel ще направя такава.
![]() Така.. какво да кажа за себе си? Учих "Информатика и компютърни науки" в Бургас. Остава ми да се явя на държавен изпит и да се дипломирам. Живея и работя в Свети Влас. Както можете да се досетите, в момента контактувам изключително с туристи. В случая са руснаци. За третото лято, което работя на тази работа, проговорих и руски, макар че го намирам за твърде превзет за моя вкус. Искам да уча немски, но не ми е прищракало достатъчно. Имам и учебник по латински в нас, който до преди една седмица служеше за вътрешна опора на мешката. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 18-July 11 Потребител N: 4128 ![]() |
Анимета.. харесвам специфичния начин на рисуване, но още не съм си намерила подходящото. Много съм капризна спрямо това, което гледам, било то филми или сериали. Приемам предложения за точната комбинация от хумор, сатира и интересен сюжет.
Групи, които слушам.. Pantera, Avenged Sevenfold, Godsmack, Disturbed, Ska-P, Jaya The Cat и още, и още.. Пишех, от известно време не ми е идвала музата такава, че да зарежа всичко друго и да си напиша хрумката. Предполагам, че все още не съм си загубила уменията. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 01:40 PM |