Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Хау!
Gripping
коментар Jul 18 2011, 02:49 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 9
Регистриран: 18-July 11
Потребител N: 4128

Мислих да мина без тема за моята (не)скромна личност, но специално за Kasiel ще направя такава. smile.gif
Така.. какво да кажа за себе си? Учих "Информатика и компютърни науки" в Бургас. Остава ми да се явя на държавен изпит и да се дипломирам. Живея и работя в Свети Влас. Както можете да се досетите, в момента контактувам изключително с туристи. В случая са руснаци. За третото лято, което работя на тази работа, проговорих и руски, макар че го намирам за твърде превзет за моя вкус. Искам да уча немски, но не ми е прищракало достатъчно. Имам и учебник по латински в нас, който до преди една седмица служеше за вътрешна опора на мешката. biggrin.gif Но да не се отплесвам. Обичам бира. И сега няма да върна човек, дошъл със студена биричка и с пържени картофки. Обичам и да чета. И да си губя времето, щъкайки с приятели наоколо. Харесва ми да съм навън, сред природата. Ходи ми се на палатки, но ще е след свършването на сезона, по разбираеми причини. Обичам да говоря.. много. Обичам и да пътувам. Обичам да обичам. (Ще преглътнете клишето, надявам се.) Ако има нещо, което ви интересува, питайте. Аз мога да си пиша (говоря) мноооооооооого дълго. whistle.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
scion_of_storm
коментар Jul 19 2011, 12:13 PM
Коментар #2

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

Code Geass и Death Note ти препоръчвам аз wink.gif

Хубав вкус за музика.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
Gripping   Хау!   Jul 18 2011, 02:49 PM
sharon   Добре дошла! Аватарът ти ме кара да попитам да...   Jul 18 2011, 07:30 PM
HateBreeder   Ако наистина си падаш по анимета,ще е доста приятн...   Jul 18 2011, 07:54 PM
Kasiel   Гледай да не избягаш много бързо. Добре дошла и от...   Jul 18 2011, 08:41 PM
scion_of_storm   Твориш ли? Немският е кур-език, но е полезен, да....   Jul 18 2011, 10:35 PM
Gripping   Анимета.. харесвам специфичния начин на рисуване, ...   Jul 19 2011, 08:19 AM
scion_of_storm   Code Geass и Death Note ти препоръчвам аз Хубав ...   Jul 19 2011, 12:13 PM
HateBreeder   Death Note не е хумористично,но притежава най-вели...   Jul 19 2011, 01:53 PM
Warrior Of Ice   ^ Идеята и фабулата на Code Geass са дори по-велик...   Jul 19 2011, 03:40 PM
Aroin   Алоха и добре дошла във форума и аз на скоро кацн...   Jul 22 2011, 09:21 PM
Thrashard   Смело напред със Ska-P Добре дошла и от мен http...   Jul 23 2011, 03:08 PM
RunningWild   Добре дошла и от мен и приятно прекарване Мислех,...   Jul 27 2011, 10:02 PM
Gripping   @scion_of_storm и HateBreeder - благодаря за препо...   Jul 30 2011, 10:17 AM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 10:32 AM