![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Обичате ли да танцувате? Къде? Кога? Защо?
С кого? В/у какво? На каква музика? Какво мислите за танца? Със сигурност не съм единствената,която обича да го прави. ![]() Разказвайте, давайте снимки. ![]() Аз се радвам много на хип-хоп танците. ; ))) (сън) айде и нещо монтанско -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Само веднъж! На едно събиране с един приятел правихме стриптийз
![]() ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:53 AM |