![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-March 11 Потребител N: 4056 ![]() |
Защо са всички толкова еднакви.. дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле.
Едни и същи тениски,едни и същи групи.. едни и същи прически... един и същ манталитет. Изяждат един и същ албум всеки ден... и си губят времето по скамейките със двулитровка Ариана. Къде се изгуби страстта? Ако въобще е имало такава. Така ли ще е за винаги? Обргадени от предразсъдъци и в невежество. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Ако съм разбрал правилно,човекът е искал да каже,че истинската индивидуалност и неповторимост не идва от дрехите,музиката и др.Виждала съм много хора,които слушат даден муз. стил само за да са 'различни'.Такива хора много обичат да афишират принадлежността си към избраната музика чрез тениски,плакати,вериги,прически,поведение и др.Те формират стадо - група хора,които искат да са различни,но всъщност не са.И така им е удобно.Точно те създават стереотипните представи за различните субкултури.
Та xHANDSOFMERCYx не обижда по принцип носенето на тениски,пиенето на бира и албумите.Той не е доволен от извършването на тези дейности от т.нар. позьори,които се занимават с тях само за да бъдат възприемани като 'метъли','пънкари','емота'...Истинската уникалност идва от ума,не от дрехите. xHANDSOFMERCYx(ако правилно съм схванала идеята)не е успял да се изрази подходящо и вие веднага го подхванахте. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:25 PM |