![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Здравейте!
За тези, които не ме познават, казвам се Момчил и скоро завърших магистратура по психология в СУ. Сега съм се запътил да ставам доктор и по този повод реших да направя едно изследване за компютърните игри и начина, по който влияят на хората (специално за това изследване търся субективно мнение). За тази цел са ми необходими геймъри, които са готови да си поприказват в рамките на половин час с мен по скайп. Не хапя и в общи линии задавам кратки въпроси, на които всеки може да реши дали и колко дълго да отговаря. Освен това всички данни, които получа ще са събрани в един общ файл за обработка, в който няма да има имена. Положителната страна на това е, че всеки ще остане анонимен. Отрицателната е, че няма да мога да дам персонална обратна връзка на никого, но за сметка на това ще пратя на всички участници копие от цялостните резултати. Ако има геймъри (в най-широкия смисъл на думата, т.е. хора, които сядат дори веднъж на седмица да разцъкат тетрис на компа, също ме интересуват), които имат желание да се включат в изследването и да си поговорим за компютърните игри (аз самият съм доста запален и затова си избрах тази тема, както и поради сравнително слабия научен интерес към нея) ще съм им много задължен, ако ми пишат. skype: edhelmegil skype name: Mor Galad Обикновено съм на линия след осем вечерта. Най-вероятно ще събирам данни в рамките на една седмица, т.е. до другия четвъртък. GG! -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Благодаря на изявилите желание толкова бързо!
Само искам да добавя, че след осем са часовете, когато винаги съм в скайп, а иначе ако за някой от вас е удобно друго време няма проблем да напише в тази тема ден и час и аз ще съм на линия, стига да ме предупреди поне ден по-рано. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:32 PM |