Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Изследване на компютърните игри
Mor Galad
коментар Aug 25 2011, 03:16 PM
Коментар #1

Прогресиращ

Група: Потребители
Коментари: 558
Регистриран: 3-September 09
Град: София
Потребител N: 3551

Здравейте!

За тези, които не ме познават, казвам се Момчил и скоро завърших магистратура по психология в СУ. Сега съм се запътил да ставам доктор и по този повод реших да направя едно изследване за компютърните игри и начина, по който влияят на хората (специално за това изследване търся субективно мнение). За тази цел са ми необходими геймъри, които са готови да си поприказват в рамките на половин час с мен по скайп. Не хапя и в общи линии задавам кратки въпроси, на които всеки може да реши дали и колко дълго да отговаря. Освен това всички данни, които получа ще са събрани в един общ файл за обработка, в който няма да има имена. Положителната страна на това е, че всеки ще остане анонимен. Отрицателната е, че няма да мога да дам персонална обратна връзка на никого, но за сметка на това ще пратя на всички участници копие от цялостните резултати.

Ако има геймъри (в най-широкия смисъл на думата, т.е. хора, които сядат дори веднъж на седмица да разцъкат тетрис на компа, също ме интересуват), които имат желание да се включат в изследването и да си поговорим за компютърните игри (аз самият съм доста запален и затова си избрах тази тема, както и поради сравнително слабия научен интерес към нея) ще съм им много задължен, ако ми пишат.
skype name: Mor Galad

Обикновено съм на линия след осем вечерта. Най-вероятно ще събирам данни в рамките на една седмица, т.е. до другия четвъртък.

GG!

--------------------
Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Megadeth
коментар Aug 25 2011, 07:35 PM
Коментар #2

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Ми айде влизай де, мани ги тия петдневни предизвестия :>
Хейтбрийдъре, бих посъветвал да си хванеш приятелка майна.

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
HateBreeder
коментар Aug 26 2011, 01:18 AM
Коментар #3

Core Dweller

Коментари: 991
Регистриран: 31-March 09
Град: Горна Малина
Потребител N: 3337

Не приемам забележки от неудачник.

+Quote Post

Пишете в тази тема
Mor Galad   Изследване на компютърните игри   Aug 25 2011, 03:16 PM
Svetyl   Не минавам за някакъв отявлен геймър, но не е като...   Aug 25 2011, 03:39 PM
blood   Няма да ме пропуснеш, нали? :>   Aug 25 2011, 03:44 PM
HateBreeder   Вътре съм,защото съм денонощно пред някоя игра.Ще ...   Aug 25 2011, 04:34 PM
Mor Galad   Благодаря на изявилите желание толкова бързо! ...   Aug 25 2011, 07:28 PM
blood   Ми айде влизай де, мани ги тия петдневни предизвес...   Aug 25 2011, 07:35 PM
HateBreeder   Не приемам забележки от неудачник.   Aug 26 2011, 01:18 AM
blood   Неудачник на 20 години хохохохохо още си държа на...   Aug 26 2011, 01:29 AM
HateBreeder   Ех, де да поумняваше с годините, но уви.   Aug 26 2011, 02:29 AM
Mor Galad   Стига сте спамили бе!   Aug 26 2011, 03:37 AM
Mor Galad   По тематично ще е да се предизвикате на дуел на ня...   Aug 26 2011, 10:18 AM
blood   Няма жива душа дето да ме барне на ЦС тука.. :...   Aug 26 2011, 11:22 AM
scion_of_storm   Познавам една мацка, дето ще те напука. :Д Сори з...   Aug 26 2011, 11:28 AM
Mor Galad   Тъй и тъй ще спамим, блъде, ще те счупя на кънтър....   Aug 26 2011, 04:41 PM
Svetyl   Добавих те, не знам колко човека ти трябват, мога ...   Aug 27 2011, 06:03 PM
Mor Galad   ^Много съм благодарен на Светъл, че ми намери и др...   Aug 28 2011, 05:22 PM
abydos   Ако напишеш публично въпросите може еи аз да се вк...   Aug 28 2011, 07:43 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 09:32 PM