![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Британските блек метъл легенди VENOM определиха "Fallen Angels" за заглавие на новия си албум, очакващ се през август/септември от Universal Music. Записът е смесен от Tom Belton и включва 13 парчета.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 7-February 11 Град: Пловдив Потребител N: 4032 ![]() |
Гадовете не пишат, А? Спотайват се нещо не ги интересува и не се вълнуват много, много, че VENOM ще издават нов Албум след броени дни? А? Гадове сте жалки и такива ще си останите, слушайте си шибаната музика на METALLICA, която е 50 % копие на VENOM особено от първите и по - ранни години на групата и чакайте новия албум на тези преписвачи на музика наречени по възможно най - простия начин METALLICA след 10 години мълчание може и да излезе!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Може просто да има хора, които не слушат Venom. Благодаря за предварителното определение, господине.Но някак не ме трогвате с вашите опити за "оригиналност" и подбуда. Ако бяхте малко по-сдържан, можеше и да постигнете желания резултат, но уви, едва ли бихте се опитал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 7-February 11 Град: Пловдив Потребител N: 4032 ![]() |
Какъв предварителен резултат да постигна Господине, бихте ли ми обяснили? Както няма такива, които слушат VENOM така и има такива, които ги слушат! Но определено не е нормално при предстоящо излизане на нов албум на такава Култова група каквато е VENOM това е КУЛТ към МЕТЪЛ звученето и изобщо МЕТЪЛ вълната сред всички слушащи тази музика да няма и един коментар относно излизането на новия албум. Това просто е жалко, но вината не е в групата, а Вие много добре зваете за всичко това, кои са виновните и то особено във България!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Какъв предварителен резултат да постигна Господине, бихте ли ми обяснили? Както няма такива, които слушат VENOM така и има такива, които ги слушат! Но определено не е нормално при предстоящо излизане на нов албум на такава Култова група каквато е VENOM това е КУЛТ към МЕТЪЛ звученето и изобщо МЕТЪЛ вълната сред всички слушащи тази музика да няма и един коментар относно излизането на новия албум. Това просто е жалко, но вината не е в групата, а Вие много добре зваете за всичко това, кои са виновните и то особено във България! Да, съгласявам се, че не е редно да не се спомене предстоящото издание, но благодарение на Вас достигнах до информацията. Просто не съм видял кога е излязла статията. Не че съм големият фен на групата, но определено заслужават преслушване. Те са една от основните причини да слушам тази музика, така че ако имате възможността да се доберете до албума, с удоволствие бих го чул и коментирал с вас... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th September 2025 - 01:56 AM |