![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Швейцарците SAMAEL ще свирят в София на 10-ти септември като част от промотиращото турне на албума "Lux Mundi" по покана на Most of Evil Music. Те отново ще бъдат подгрявани от норвежките си колеги KEEP OF KALESSIN, а също и от SEPTICFLESH с възможност за още групи. Концертът ще се състои в зала "Юбилейна" с начален час 18:00 ч. Билети ще се продават от днес в мрежата на Eventim на цена 25 лв. за първите 50 бройки, редовна - 30 лв. и 35 лв. в деня на събитието.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Ти не знам как не стана на кайма снощи, честно.
![]() Добър концерт, който щеше да е в пъти по-приятен, ако не бяха лошите условия и организация - кое от кое беше по-зле не се наемам да посочвам. От незнайните подгряващи си харесах единствено италианците, които бяха щипнали малко от Cradle и чийто вокалист се вживяваше на макс, признавам му го. ![]() Отидох най-вече за Keep of Kalessin и пичовете за втори път ми напълниха душата с повече песни от последния албум, които на живо къртят и извозват - "The Awakening", "Judgement", "Dragon Iconography", "Dark as Moonless Night", че дори "The Dragontower", която винаги слушам с известни резерви. Познат, но не по-малко прекрасен завършек с епиката "Ascendant". За щастие позакрепиха звука поне за тях, макар че на места солата глъхнеха, както и микрофона на Thebon. Чистите вокали бяха по-звучни. Норвежците свирят много и не се скъпят откъм контакти с пубилката - определено ни се изкефиха и се раздадоха напълно, а когато го правят, винаги прехвърлят енергията на музиката си върху публиката, както и стана снощи. Много, много концертна банда. В началото на Melechesh пак замазаха озвучението, чак след една-две песни нещата се пооправиха и можах да им се насладя подобаващо. Ashmedi е уникален фронтмен. ![]() Щеше е чудесно, ако ги бях послушала повече, както исках, но след четвъртата песен се изнесох (извлачих?) от "рок театъра" (?!) в състояние, близко до несвяст поради пълен недостиг на поносим въздух. Няма нищо по-гадно от това да ти отнемат кефа от концерта по такъв груб начин - ясно, че организаторите се изгавриха с преместването в последния момент и липсата на адекватно помещение си каза думата, но простият, ограничен, СЕЛСКИ манталитет на комините, които не могат да издържат, без да превърнат скандално малкия клуб в опушен кошмар с плътна завеса стискащ те за гърлото дим ми се струва в пъти по-подсъден. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 02:55 PM |