![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Швейцарците SAMAEL ще свирят в София на 10-ти септември като част от промотиращото турне на албума "Lux Mundi" по покана на Most of Evil Music. Те отново ще бъдат подгрявани от норвежките си колеги KEEP OF KALESSIN, а също и от SEPTICFLESH с възможност за още групи. Концертът ще се състои в зала "Юбилейна" с начален час 18:00 ч. Билети ще се продават от днес в мрежата на Eventim на цена 25 лв. за първите 50 бройки, редовна - 30 лв. и 35 лв. в деня на събитието.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Лилили едвам изтраях тия първите групи... то не беше некфи поп метъли, некви неометъли, некви поузър метъли... Keep-a очаквах да са малко по-мелодични, а може и да са, но звука в сладкарницата да не е бил много добре. Общо взето бяха баси дъскорезницата, което ми хареса де. ИИИИИИИИ накрая след 4 часа чакане MELECHESH!!!!!!!!
Малко се разочаровах, че не свириха стария сет. Толкова исках да чуя The Magickan and the Drones. Звука беше шит отначалото. Екс-Абсуту не си беше научил мат'ряла като хората и Ашмеди му хвърляше по един рейдж поглед (защо точно на Grand Gathas of Baal Sin?! WHYYYY??!). Но определено тая сладкарница не става за метъл концерти. Едвам не починах от задушаване, 20 минути куфях и бях все едно са ме ритали в дробовете... а и както съм болен направо RIP... И ОТНОВО заухавите хора ходят в мелето с бири и разливат по пода и тъкмо си спретнете пого и то се превърне на кънки на лед... супер спрелите не може да не пушат и пият за 40 минути... ДА УМРАТ! А гнусните фенове на Самаел да ги вземе Один дано! Некъв КИТ (200+ килограма) не спря да хлеби Melechesh деба и свинята майка, застанала отпреде и масивната и конструкция ми пречеше да куфея (FUUUUUUUUUUUUU~!) и тъй като се обърнах и й вкарах няколко погледа от рода на "кфо правиш тука тогава уе кит?! GTFO", тоя багер реши още повече да ми пречи да куфея е така от чиста злоба майка и свинска. Добре, че старият метод с няколко лакъта в бъбреците гони всякакви отрепки подейства и този път (whew). Samael дори не си направих труда да видя кои са. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 02:54 PM |