![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... Пътя към "БиаД"
Ако можех да бъда река, щях да съм... по-скоро някоя локва ![]() Ако можех да съм животно, щях да бъда... Нерез, Бъкингамски пудел, Гущер Гекон Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... зелен Ако можех да бъда чувство, щях да съм...омразата Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... 80-те, заради траша и хардкора... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... CBGB's 80-те, или някъде по тея най-забитите места в Азия, където расте само зелен чай и има мостове и вечни залези, да съм си романтичен сам със себе си и да ям спагети отново сам със себе си ![]() Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Мислех да кажа същото като Twilightfall, ама понеже той го каза ![]() Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Да го духат ли ? Отговорът е... винаги! Ако можех да съм невидим щях надничам ... ако бях невидим шях да се насера, аз съм голям филмар що се отнася до паранормалните глупости ахахаха Ако можех да съм вселената, щях да бъда... един безкраен фалос и да го слагам на всеки боклук, който се лута по мен... би било доста болезнено всъщност... Какво бих бил/а всъщност... себе си бе, винаги! Кур за промените, само траш, хардкор, чалга и ЦСКА!!! -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:32 PM |