![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Взаимствано от друго форумче, но е интересно
![]() Ето и изреченията: Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм... Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново то щеше да е ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм невидим щях надничам ... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Ако можех да бъда път, щях да съм... пътека през обширно поле, водеща до висок отвесен бряг, гледащ към океанската шир.
Ако можех да бъда река, щях да съм... Амазонка. Ако можех да съм животно, щях да бъда... лъвица. Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... син. Ако можех да бъда чувство, щях да съм... обич. Ако можех да се върна във времето и да преживея нещо наново, то щеше да е... изминалите две години. Ако имам възможност да бъда на определено място, щях да съм в/на... някоя от дъждовните гори. Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... самурайски меч. Въпросът, който винаги е в главата, ми е... как се е зародила вселената? Отговорът е... Учените да си блъскат главите за отговора. Ако можех да съм невидим, щях да надничам... в засекретените архиви на НАСА, ФБР, ЦРУ и каквито други агенции има по света. Ако можех да съм вселената, щях да бъда... всички планети, на които има интелигентен живот. Какво бих бил/а всъщност...? Киборг. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:34 PM |