![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-September 11 Потребител N: 4160 ![]() |
Здравейте всички ! Казвам се Златимир, на 16, и разбирасе, LUV METAL ! Регистрирах се във форума, защото мисля, че той показва какъв съм всъщност аз. Също, защото ще ''споделям'' форума, със най-различни хора, които слушат същият стил музика, какъвто и аз
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Хайде аз да ти отговоря: защото е музика за прости и душевно елементарни хорица, идеалите на които се изчерпват в рамките на фалшиви цици, златни ланци и скъпи коли. Да, ама аз не исках твоя отговор, а на малкия пикльо, който чул от някъде репликата ''FuC чалга" и вече е адски трю!!! Освен това искам да ти кажа, че ценностната система на известна част и известни разклонения на метъли, корове и други, КОИТО НЕ СА чалга също не е особено богата и като начало се пее само и ексклузивно за черва, пот, кръв, сперма, лайна, пари, жени, коли и тн. В най-общи линии ценностната с-ма се припокрива, така че ако това е причината да е " FUC чалга" ![]() "Защо не?" НЕ е отговор на моят въпрос, който е ЗАЩО FUCK чалга ??? Отговор: Цитат защото е музика за прости и душевно елементарни хорица, идеалите на които се изчерпват в рамките на фалшиви цици, златни ланци и скъпи коли. Сине майчин, не питах Enslaved. Искам да чуя твоя отговор! -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-September 11 Потребител N: 4160 ![]() |
Хайде аз да ти отговоря: защото е музика за прости и душевно елементарни хорица, идеалите на които се изчерпват в рамките на фалшиви цици, златни ланци и скъпи коли. Да, ама аз не исках твоя отговор, а на малкия пикльо, който чул от някъде репликата ''FuC чалга" и вече е адски трю!!! Освен това искам да ти кажа, че ценностната система на известна част и известни разклонения на метъли, корове и други, КОИТО НЕ СА чалга също не е особено богата и като начало се пее само и ексклузивно за черва, пот, кръв, сперма, лайна, пари, жени, коли и тн. В най-общи линии ценностната с-ма се припокрива, така че ако това е причината да е " FUC чалга" ![]() "Защо не?" НЕ е отговор на моят въпрос, който е ЗАЩО FUCK чалга ??? Отговор: Цитат защото е музика за прости и душевно елементарни хорица, идеалите на които се изчерпват в рамките на фалшиви цици, златни ланци и скъпи коли. Сине майчин, не питах Enslaved. Искам да чуя твоя отговор! А сега, аз да ти се обяснявам голями ми батко ... 1. Ще викаш "пикльо" на дядо ти, не на мен! 2. В метъла не се пее само на тази тема! Ти като си някакъв чалга гей, мен това не ме грее ! Аз нямам нищо против гейовете, в това включвам и теб. 3. Той отговори преди мен! За твое сведение, аз имам личен живот, и имам ангажименти, затова не ти бях отговорил по-скоро. 4. А сега, да те помоля да млъкнеш, и да не се унижаваш! Значи, на някои хора, няма угодия! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:15 AM |