![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
От Германия идват хиляди прекрасни неща... Амфетамините, метаамфетамините, ЛСД-то... всичко това, разбира се, не може да няма своите последици, последната, от които е акапелната метъл банда Van Canto и вторият й албум озаглавен Hero.
Съставът е от барабанист, вокалист играещ ролята на бас, двама за китарите, един основен мъжки глас и един женски. Първите им неща ми се сториха доста интересни и забавни, но този път са се приели страшно насериозно и в крайна сметка резултата искрено ме радва. На продуцентският стол е Чарли Бауернфайнд (най-яките саундове на Primal Fear и Blind Guardian) и нещата наистина звучат плътно, на място и някак много величествено. В творбата има четири кавъра, а именно Kings Of Metal, Wishmaster, The Bard's Song и Fear Of The Dark. И четирите са страшно добре изпълнени и съм сигурен, че ще ни радват немалко време. Освен тях има и шест авторски парчета, до които може и никога да не стигна ако продължа с повтарянето на познатите класики. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Тъй значи, изслушах го албума. Като цяло не е лош, приятна, позитивна музика, но както и други са написали - липсват изявени хитове, нещо което да служи като център на албума, като (спомената) Last Night of the Kings до любимите маршируващи кланове на Grave Digger. Харесаха ми Primo Victoria, Black Wings of Hate, Bed of Nails, Neuer Wind, A Storm to Come, Betrayed. Master of the Wind наистина звучи странно изпълнена от жена, на моменти сякаш е друга песен, въпреки че Инга се е постарала - има атмосфера, въздействие.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 10:33 PM |