![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://gateto.data.bg/Gamez/Doom%203/
Няма какво да си гояворим, ебати. Ето я играта - сваляйте и ебавайте майки! -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
DOOM3 е главно представяне на новия енджин на id. Подобна беше ситуацията и с Unreal2, където обаче основният проблем беше краткостта.
Multiplayer-ът на DOOM3, в този си вид е чиста подигравка, но аз съм почти уверен, че в скоро време ни чака някакъв addon (DoomArena, примерно), който ще оправи нещата. Примерно баланса на оръжията, щото не върви да се играе само с рокет и чат-пат с пушка (е - и картечницата, ако набараш QuadDamage - еквивалента). Не съм играл много, но след като видях записа от финала на CPL останах с такива впечатления. ПП. Още нещо. Тази новичка и лъскава геймка за мен не е DOOM. Играта трябваше да е с друга идеология, защото в момента името й служи само и единствено за реклама. 1-цата/2-ката нямат нищо общо 3-ката. Това, че и в двете има плазма или импове не ги доближава особено. Друга е физиката, друга е нагласата, друго е чувството... Съвсем правилно беше написано по-горе, че новото отроче на id мяза повече на Half-Life, отколкото на DOOM. За самия HL съм на мнение, че ще е по-добър, поне от гледна точка на разнообразието (ако не друго). -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:52 PM |