![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Шведите AMON AMARTH ще свирят в София на 18-ти ноември по покана на ABV Pro. Те ще бъдат подгрявани от американската метълкор шайка AS I LAY DYING в зала "Юбилейна", очаква се да бъде обявена и още една съпорт банда. Билетите са пуснати в мрежата на Eventim на промоционална цена от 36 лв. за първите 50 бройки, редовна - 42 лв., а в деня на концерта - 46 лв.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Получи се приличен концерт. За да бъда напълно откровен, ще кажа, че изръсих една торба пари, за да витя Septicflesh. Успях да се докопам и до тениска, независимо от високите цени на фенските артикули. Чакам тази група от 2009 година и пак ще ги гледам, всеки път щом дойдат тук. За съжаление точно за тях звукът беше под всякаква критика. Оркестрациите бяха толкова силно избичени в целия саунд, че китарите останаха доста назад, хармониите потънаха, а за музиката на гърците, смея да кажа, че бе пагубно. Сетът им беше доста доволен, за времето което имаха. Аз поне се изкефих максимално, особено на "We The Gods" и "Pyramid God".
За As I Lay Dying няма какво да кажа, просто не ги слушам. Никога не съм бил привърженик на подобен род музика. Имат си фенове и сигурно са се изкефили. Аз бях навън, мъчейки се да се запася с въздух, защото в такава кутийка като "Юбилейна", бяхме наблъскани като животни. Поздравления за Amon Amarth. Далеч не съм от заклетите фенове на групата, но юнаците наистина бяха супер стабиляги. И не объркаха "Pursuit Of Vikings" ![]() За залата, организацията, гардеробите, бара и всичко останало - има си организатори, фенското мнение е ясно. Медалът си има две страни. Въпросът е да се погледнат двете гледни точки. Но това е тема на много дълъг и безкрайно обширен разговор. Само ще вметна един абсолютен, тотален абсурд - за пръв път ми се случва да присъствам на концерт от подобна величина, на който се продава бира в стъклени бутилки. Ще видим как ще е положението на Gorgoroth / Vader, но там очаквам не повече от 300-400 човека (най-оптимистичен максимум, според мен), а при такова положение, някак си ще живеем по-спокойно, гледайки бандите на сцената. -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 02:25 AM |