![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Loud Festival 2012 ще се проведе на 2-ри и 3-ти юни на "Парк Летище София", до Терминал 2. Първата обявена група е W.A.S.P., а на официалния сайт на фестивала можете да гласувате за останалите участници: AMON AMARTH, ANNIHILATOR, AXEL RUDI PELL, BEHEMOTH, CAVALERA CONSPIRACY, DARK TRANQUILITY, EDGUY, FORBIDDEN, GAMMA RAY, HAMMERFALL, IN FLAMES, KAMELOT, KILLSWITCH ENGAGE, LACUNA COIL, MACHINE HEAD, MESSHUGGAH, NAPALM DEATH, OVERKILL, PSYCHOTIC WALTZ, SEPULTURA, SIX FEET UNDER, SOULFLY, SYMPHONY X, TESTAMENT, TRISTANIA, TURISAS, TWISTED SISTER, UNISONIC.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Аз и Сайлка пратитхме ин флеймс на 2ро място. Гласувах за Machine Head, Psychotic Waltz, Kamelot и In Flames.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 10:01 PM |