![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Скивайте сега идеята. Сега сме края на 2011. Целта е всеки от вас да напише нещо за себе си, дето като отвори темата 2015 и да си се изкефи на поста, виждайки кви са му били целите преди 3 години. Живот и здраве де...
Ето някви примери; "Сега предстои влизане в университет, притеснявам се щото еди кво си' "Влюбен съм в няква мацка, ма се притеснявам щото пишката ми е малка' Търся си работа, да видим кво ще направя, че положението е непоносимо Заминавам в чужбина, квот ще да става.. Кои групи слушате в момента, дали ще ги харесвате още и тогава. Започвате да изучавате наука/програма/книга/.. Също така можем да споделим не само нашите терзания, но и положението на страната ни, околните и всичко, което се сетите. И след 3 години елате и вижте какво ви е терзаело преди време. Все някой ще я изрови темата тогава. Би трябвало да е забавно. Личен пример - Днес моето вълче удуши една кокошка и я изяде. Skid Row. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Блъди гъди Вълчо...!
![]() ^ За непросветените - Блъдка е писала от профила на Блъдчо... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 04:56 AM |