![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Годината си отива полека, та мисля е време да си дадем класациите.
![]() Rhapsody of Fire - From Chaos to Eternity Septic Flesh - The Great Mass Dream Theater - A Dramatic Turn of Events Vader - Welcome to the Morbid Reich Demonaz - March of the Norse Evergrey - Glorious Collision Obscura - Omnivium Arch/Matheos - Sympathetic Resonance Suidakra - Book of Dowth Stratovarius - Elysium -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не бе, ебавам се, хаха. Иначе Korn изкараха наистина много добър и модерен албум, харесвам го доста.
Scar Symmetry и Machine Head не изкараха лоши неща тая година, първите малко дженерик, но ме кефи да си го попреслушвам от време на време. Foo Fighters изкараха якост също. Primordial много силни също, Amorphis и Agalloch бих ги сложил, ама нещо не ме накефиха много, странни са ми. Като цяло много метъл и нови албуми не слушах за тази година, а си циклих някакви по-олдскуул неща, или пък нещо извън метъл жанра. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:28 PM |