![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Napalm Death имат колосално як нов албум, който едновременно е очакваното от тях клане, но и най-експерименталният и разчупен запис на групата от Inside the Torn Apart насам. "The Wolf I Feed" специално ме изнасилва с нож - куплети на Мич Харис, припев от Барни Грийнуей, някакви полумелодични хорове след това. Мега яко. Вие, госпожици, как го намирате?
И малко безсрамно самопромотиране: интервюто ми с Барни. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Е как мое целият свят да се изреди в някаква тема и да пише кой кого иска да напряга в гъза, а никой не се е сетил да изслуша новия албум.
Нещо в албума не ми харесва, обаче не знам какво. Ако песните бяха една идея по-къси и рифовете - по-елементарни, може би щеше да ми хареса повече. В общи линии, ако си беше чиста грайнд резачка. Иначе и на мен най-много ми харесват The Wolf I Feed и Analysis Paralysis. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 12:00 AM |