![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Кой съм аз?
Нямам идея! А какво правя тук? Още по-малко... Не, той не си е загубил паметта... той просто отново прави безуспешни опити да бъде оргинален... (не може без правопсна гришка) Значи субектът с демонски прякор ( ![]() Външни "белези": Височина ~ 190см.; Тегло ~ 75кг.; Коса - тъмно-руса, къдрава; Очи - синьо-зелени (пъстри). Като цяло "северен тип" - светъл (но мразещ студа). Учи "Приложна Геофизика" в МГУ, като засега е 2-ри курс. Любими занимания: барабани, компютри, спорт... нормалното ![]() Трудно се поддава на описание, камо ли от него си... Но като цяло - веселяк, обичащ разнообразието, но не и тоталните промени. Харесва му да е сам, но не през цялото време... Тишината е нещото, което най-много го побърква (забележете: ТИШИНА, а не САМОТА... има разлика). Друго... който го познава си знае. К'ви мухи, кви три ле'а...?! Всъщност тука ще прочетете повече за ника (и мухите)... Като начало: Beelzebub е демон, втори след Сатаната... Познат е още като: "Принцът на Демоните". Понякога името му се изписва по малко по-различен начин: Beelzeboul, Baalzebub... Разглеждайки внимателно един от вариантите: baal -> властелин, а Zebub беше някаква отровна муха, откъдето Beelzebub - Властелинът на Мухите. Май след туй последното си струва да се спомене, че Beel-чо не е сатанист... (Прилагам и снимка за да го познаете, ако го засечете нейде) ПП. Никът НЕ идва от вокала на Mystic Circle... всъщост чух групата за пръв път преди седмица... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Sep 4 2004, 04:07 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 4 2004, 04:24 PM) ТИ СИ СЕ ПОДСТРИГАЛ?!?!?!?! ![]() Не (естествено)!! Просто намерих таз толкова снимка тука и реших да се избъзикам... Ама съм излязъл идиот от класа, а? ![]() Имам още няколко подобни!! Успокойх се.Сега ще спя спокойно ![]() Иначе съм ти виждала доста от снимките на един купон ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:07 PM |