![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 29-February 12 Потребител N: 4230 ![]() |
От години, изпълзяващи от дупките си треторазрядни човекоподобни маймуни замърсяват жанра. Най-виновни в това отношение са дет, кросоувър и хардкор-средите, които цапат пространството с тази африканска измет. Показателен е примерът на Sepultura, чийто вокалист е чернилка и които също стоят в дъното на расовата таблицата. Cradle of Filth, Deicide и Six Feet Under също са част от "провинилите се", с използвеането в свои клипове (в случая на Крис Барнс и дует) на чернилки. Вероятно въпросните негърски подлоги изчакват човекоподобните маймуни да слязат от дървото, ловят ги и ги пускат на снимачната площадка. Друг е въпросът с музикантите-чифути или с азиатската измет, както и с гнусните латиноси, като Brujeria и споменатите вече Sepultura. Позорните примери са много, но когато възмездието на расовата хигинена настъпи - ВСЕКИМУ СВОЕТО!
-------------------- ЕВРЕИТЕ са нашето нещастие!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 29-February 12 Потребител N: 4230 ![]() |
Ако не си идвал скоро в София, заповядай! Ще се учудиш колко много афро-американци и току-що слезли от дървото африканци пъплят навсякъде. Относно музиката и приносът на негрите, първо - и това не е расистка пропаганда, а мнение на съвременни джаз-мени, които го изказват не за да се разграничат от негрите, а защото според тях това е истината - не белите са чули от негрите блуса, а по скоро негрите-роби са се повлияли от музиката на белите господари, но това го казвам просто като информация. Лично за мен то е без значение. Не харесвам нито блус, джаз малко, нито рок, още по-малко, пък, метъл. Темата ми е постната тук заради наличието на добра расистка почва в този жанр, но това вече съм го описал по-горе. Относно циганите - какво предлагаш - като сме я докарали до тук, да седим и да цъкаме с език или да потърсим куршумите? Що се касе за расата - не става въпрос само за физически белези, а и за култура, навици и манталитет. Но това вече го обясних (два пъти) и няма да го обяснявам трети път само, защото на Йети му пречат космите и залоялата кратуна да разбере, че Гугъл и Уикипедия не са единствените източници на всеизвестна и елементарна информация, а да прочете и бъкел нещо да "захапе". Били сме от една раса - според официалната версия, да - не са негри, нито монголоиди. Обаче според една друга официална версия в България не е имало петвековно зверско, кърваво и безпросветно турско робство, а османско присъствие. Според официалните версии Вазов е националист, а за малко и Батак да стане "Митът Батак", поне в статията от в-к "Култура", авторката Мартина-някоя-си се аргументира доста добре. За това след официалната версия, която не е задължително да е не-истина, са необходими други източници. 'Що не се разходиш до Израел да се смесиш малко с местните и да ги поогледаш? Аз съм хиодил, преди доста време и мога да ти кажа, че тамошните чифути нямат нищо общо с европейците и с европейските евреи(освен, че се опитаха да ми продадат една статуйка на Мойсей три пъти по-скъпо от обявената цена!) и имат много общо с арабите, които също като тях са семити. Воюват, защото имат религиозни различия и териториални спорове. Така както смяташ евреите за равни на теб, може да отвориш Тората или Талмуда и да прочетеш внимателно частите за "гоите" (от. ивр. "животни") между които си и ти. Това не е фашистка пропаганда, а части от религиозните вярвания на един народ - народа на Иуда. Защото Иуда не случайно е предателят на Иисус, а иудеите негови убийци. И неслучайно (както вече споменах) няма велика империя в световната история, която да не е ограничавала, преследвала или изтребвала икономическите инсекти, наречени иудеи. Нима това е случайно? И каква е тази "случайност", която се повтаря множество пъти? Или, може би, расизмът се е зародил в Египет или в Рим? Или, пък, в Русия?
-------------------- ЕВРЕИТЕ са нашето нещастие!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 11:09 AM |