![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Хораа кажете някои места подобни на Хелоуин! За предпочитане и местонахождението ...
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(THERION @ Sep 4 2004, 05:49 PM) mi az v kvartala v koito jiveq v Sofia "imam" qka kra4ma...kazva se Magelan i se namira v Reduta....ina4e sled koncerta na soulfly me zamaknaxa v nqkakva kra4ma (pomestavasta se estestveno v biv6 trafopost) ma neznam to4no v koq ot Mladost-tite be6e.... Хехехехе в Магелан съм ходил 2-3 пъти готино е ама по едно време като отидох го заварихме неработещо и в ремонт и оттогава не съм ходил там ... А пък Адамса в Младост 4 е просто култова кръчма ![]() ![]() Имаше още едно що-годе добро място, Лавале му викат, зад съдебната палата ... ама скоро отидох там, бх се наканил да ходя ама към 10 часа отидох и то не работеше ... не знам какво става. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:12 PM |