![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Значи така... Въпросът ми е не само кой ви е любимия албум на Кенибъл, а и кой период на бруталната щатска грайндкор група ви допада повече.
За мен лично старите албуми са незаменими ...Крис Барнс също! Favourite album - The Bleeding, като държа да отбележа, че лайв ДВД-то им "Live Cannibalism" е страхотно, но аз ви питам за албум. Може да използвате темата и за коментари за предстоящия им концерт в София на 5ти март... П.С. Плюйте ме колкото си щете ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 28-February 12 Град: Плевен Потребител N: 4229 ![]() |
^ Защо си се кръстил на Slipknot, след като Cannibal са ти любимата група тогава? Заето ли беше тяхното име? Ами защото когато си правех регистрацията, единствената ми любима група беше Slipknot, но сега имам няколко любими. Както и да е, просто сега ако можех, сигурно бих си променила името. ![]() -------------------- По земята кръв се лее
и смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрът чалгари прости, адът идва на земята и пристига сатаната, дяволът зловещо псува: МЕТЪЛ ЩЕ ЦАРУВА! ------------------------------------------------------ METAL WILL NEVER DIE! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 10:09 AM |