![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Искам вашето компетентно мнение на истински металисти. Коя група Слеър или Содом са по-добри според вас в траша? Коя от двете групи е номер едно в този стил?
Питам защото слушам Слеър от 14ти юни 1992ра година, а Содом от началото на октомври 1992ра година. Това са вече 20 години през които аз така и не можах да си отговоря на въпроса Слеър ли са по-добрите или Содом? Ако трябва сам да си отговарям на въпроса нещата при мен стоят така: като лого, като личности в групата и като текстове Слеър са номер 1! но като музика Содом са по-добрите... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 19-December 11 Потребител N: 4197 ![]() |
Искам вашето компетентно мнение на истински металисти. Коя група Слеър или Содом са по-добри според вас в траша? Коя от двете групи е номер едно в този стил? Питам защото слушам Слеър от 14ти юни 1992ра година, а Содом от началото на октомври 1992ра година. Това са вече 20 години през които аз така и не можах да си отговоря на въпроса Слеър ли са по-добрите или Содом? Ако трябва сам да си отговарям на въпроса нещата при мен стоят така: като лого, като личности в групата и като текстове Слеър са номер 1! но като музика Содом са по-добрите... Ако кажа Pantera няма да се брои, така че... Първо и двете групи са супер повлияни от Venom. (Поне в началото.) Второ и двете групи имат крайно малоумни текстове, но пък музиката става за куфеене/пиене на бира. Съгласен съм, че членовете на Slayer са по-популярни като цяло, но това се дължи може би на факта, че са американска група, а и са имали щастието да бъдат забелязани от масовата публика далеч преди Sodom. Звукът на Slayer ми се струва по-хаотичен и наситен с напрежение, докато Sodom са "по-разтрошени" и някак пънкарски до ден днешен. Везните май накланят в полза на Sodom и то само заради последното изречение. ![]() -------------------- Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ако кажа Pantera няма да се брои, така че... Pantera като за начало не са траш, мой. ![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:39 AM |