![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А честито....
Преди няколко дни от СДС предложиха да бъде забранено празнуването на "тоталитарни дати", имайки предвиди именно този ден. Къде е Beelzebub да го постне това и да каже, че е "гавра"???? Очаквах го с нетърпение. Разочаровате ме... В едни друг форум писах: Според мен тази дата трябва да е ден на национален траур. Това е един гаден държавен преврат, осъществен с помощтта на присъстващите съветски окупациоони войски. А режимът който го последва за бавя развитието на България с едно 30-40 години. А за убитите, разорените, тези на които е отнета собствеността, за всички тези чиито животи са били съсипани, да не говорим... Облейте ме с лайна, комунягиииии......... ...Или ви е дошъл акъла??? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Аве като цяло не знам, какво да говоря, защото нито съм присъствал на превратите, нито съм живял по комунизма (много). Говоря за осъзнат живот. Обаче гледах един филм за Северна Кореа, където комунизмът се е запазил, има диктатура. Незнам, само на мен ли ми направи впечатление, че хората там тънат в мизерия, децата си играят с модели на АК47 и други... но въпреки това хората там... танцуваха по улиците, защото лидерът им (едно много интересно име, което забравих... нещо Дземун май беше) им отпуснал по половин хляб отгоре
![]() Едит: Оооо, сетих се нещо от този филм на Елена Йончева. Показаха балете спектакъл, който представляваше нещо от сорта на шепа азиатски балерини танцуваха в униформи, хванали здраво автоматите ![]() ![]() Иначе изглеждаше интересно ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 07:48 AM |