![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А честито....
Преди няколко дни от СДС предложиха да бъде забранено празнуването на "тоталитарни дати", имайки предвиди именно този ден. Къде е Beelzebub да го постне това и да каже, че е "гавра"???? Очаквах го с нетърпение. Разочаровате ме... В едни друг форум писах: Според мен тази дата трябва да е ден на национален траур. Това е един гаден държавен преврат, осъществен с помощтта на присъстващите съветски окупациоони войски. А режимът който го последва за бавя развитието на България с едно 30-40 години. А за убитите, разорените, тези на които е отнета собствеността, за всички тези чиито животи са били съсипани, да не говорим... Облейте ме с лайна, комунягиииии......... ...Или ви е дошъл акъла??? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Аз нещо май не схващам (пак). Каква е тая истерия всяка година покрай 9ти септември ве хора?? Медиите се скъсват да говорят за глупости и да ни 'припомнят' разни работи от вече-не-чак-толкова-близката история; разноцветните днес бивши комуняги се скъсват да се плюят....
Аз се чудя не им ли писна на тях, не ни ли писна и на нас?! В края на краищата това е минало свършено. Комунизмът го няма в БГ от 15 години вече, така че какво ме вълнува мен напр., че някакви бабки обладани от носталгия по миналото ще си празнуват 60 години от 9 септ? Нека си празнуват, щом ги влече! Нужно ли цялата общественост две седмици по-рано да влиза в орбита около т'ва откъслечно честване и да се спори и спори, и спори, докато някой не попита "аджеба, не трябва ли да върнем комунистите на власт"?? fuck you fuck you fuck you fuck you -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 08:00 AM |