![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
През последната година се зачетох доста сериозно в писанията на един форумен трол в един любим сайт. Защо, нямам идея, предполагам някакъв поведенчески експеримент. Останах изумен от постоянството, с което всеки ден правеше едно и също и от нуждата да го прави по определен начин и с определени думи. Открих нарисуван образ на шизофреник и на патологичен лъжец, без да съм някакъв специалист. Чудя се възможно ли е един наглед обикновен интернет трол да е наистина психично болен човек и какво удоволствие носи самото тролене?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 19-September 12 Град: София Потребител N: 4295 ![]() |
А Джаба може, така ли ? И що реши, че метълите не могат да се бият, не можах да разбера...
-------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Хахаха.Еми пробвайте се като можете да се биете. Ще се биете едновременно с ченгета и мутри. Скоро ще ви дам координати.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Хахаха.Еми пробвайте се като можете да се биете. Ще се биете едновременно с ченгета и мутри. Скоро ще ви дам координати. Смешник, гледай същите тези мутри да не почнат теб да бият, че тогава друго ще приказваш. И въобще защо му обръщате внимание на тоя цървул. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Конкистадор, това че мърлата ти ражда копелета не те прави преуспял мъж в живота.Абе, Конгистадор, ква е тая кОса, бе?Ти пичка ли си?Що си ми седнал на мястото?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 14-March 12 Град: София Потребител N: 4234 ![]() |
Конкистадор, това че мърлата ти ражда копелета не те прави преуспял мъж в живота.Абе, Конгистадор, ква е тая кОса, бе?Ти пичка ли си?Що си ми седнал на мястото? ![]() Ти премина всякакви граници! Едно е да се забавлява човек и да ръси глупости за разнообразие на еднотипното му скучно ежедневие и съвсем друго е да обижда хора, които въобще не познава и които са милиони пъти над нивото му и дори трябва да се притесниш да вдигнеш поглед само да ги загледаш.... Дългата коса не прави един човек по-малко интелигентен или по-малко преуспял в живота! File099, така като гледам ни имаш "мърла", ни имаш "копелета", което явно те прави злобен към целия свят. Пък знае ли човек - някоя мутра и ченге може някой ден и копеле да ти напправи! И дай Боже... че май като гледам това много ти липсва! Лично аз хич не ти се връзвам на купищата простотии, а се забавлявам с тях... Но въобще не ми харесва някой да обижда приятелите ми! Ако имаш поне малко достойнство и принципи (за каквито все изтъкваш, че притежаваш) е редно да се извиниш на conguestadors! Не го ли направиш си оставаш наистина един прост цървул, избиващ комплекси и търсещ внимание... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 06:22 AM |