![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А честито....
Преди няколко дни от СДС предложиха да бъде забранено празнуването на "тоталитарни дати", имайки предвиди именно този ден. Къде е Beelzebub да го постне това и да каже, че е "гавра"???? Очаквах го с нетърпение. Разочаровате ме... В едни друг форум писах: Според мен тази дата трябва да е ден на национален траур. Това е един гаден държавен преврат, осъществен с помощтта на присъстващите съветски окупациоони войски. А режимът който го последва за бавя развитието на България с едно 30-40 години. А за убитите, разорените, тези на които е отнета собствеността, за всички тези чиито животи са били съсипани, да не говорим... Облейте ме с лайна, комунягиииии......... ...Или ви е дошъл акъла??? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Хехехе...
Виждам... тука големи спецове по "комунизЪма" сте се завъдили... Нямаше да е лошо преди да избълвате всички тея "мнения" да вземете да попроучите какво аджеба било т'ва комунизъм като идея (или идеология ако искате). Тогава може би щяхте да схванете разликата между понятия като комунизъм, болшевизъм (държавен капитализъм), тоталитаризъм и други такива... и да си дадете сметка какво всъщност е било това тук... Чудя се дали има смисъл да се опитвам да обясня, защото повечето веднага ще почнете да ме заклеймявате, да ми слагате етикети и т.н.... абе нормално, човешко, всеки си живее в собствения си свят, изграден от собствените си разбирания и смята, че всички други грешат, а той най-добре знае какво става и Вселената не само е длъжна, ами тя направо си се върти около него... Ако случайно се излъжете да проявите някакъв интерес по темата намерете си дискусиите между Бакунин и Маркс, за да видите каква е разликата между комунизма (a.k.a. безвластнически комунизъм или анархо-комунизъм) и "комунизма"(a.k.a. билшевизъм или държавен капитализъм), може и малко инфо за хора като Пиер Прудон, Кропоткин, Бакунин, Рудолф Рокер да ви е полезна. Та така... P.S.: Странно... напоследък като чуя думата "човек" и се сещам за думата "напалм"... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:27 AM |