![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Отново смазващ албум от немците!
![]() Мнения? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
KREATOR са яко издъхнали... има една думичка на английски, stale, дето перфектно им ляга към момента. Mille се задъхваше прекалено често, като успяваше да гарнира това с доволно осрани сола, а Ventor след картечниците на "Командо" (имплементирани перфектно от Tim Yeung) звучеше като барабанист на AC/DC (и това е комплимент :\ ). Това с пушеците щеше да е яко, ако не беше през цялото шибано време.
... а като им разгледах сетлистовете от трите последни концерта в България и стигнах до заключението, че слушаме/гледаме предимно едни и същи парчета, с маааалки и несъществени разлики, така че ДГД, сори. Изпуснах FUELED заради шибаното задръстване (при все, че излязох с презумцията да пия бира-две-три пред залата). ![]() NILE не са ми любима банда и надали някога ще бъдат, хареса ми колко стегнато забиха, но някак не ме удариха като банда, която трябва да гледам на живо. В смисъл, свириха перфектно обаче някак на тая музика не може да се получи качествена заигравка с публиката. MORBID ANGEL = ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 09:58 PM |