![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Отново смазващ албум от немците!
![]() Мнения? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Хей сега попадам на интервюто ти и почвам да го чета. Грабва ме от първите думи: контрапунктът позитивизъм-агресия. Протиповоставяне, което сякаш се снема от само себе си... Но откъде изобщо стигам до тази мисъл. Накратко, "запознах" се с Миле по Интернет, покрай някакви не-криейтърски теми; заговорихме се и той съвсем спонтанно предложи да се видим на по чашка (мин.вода). Казах му, че изобщо не слушам неговата група, нито траш метъл; че цялата работа ми е непонятна. Продължихме да чатим чат-пат, допреди месец. Изобщо не мислех, че ще се обади за свиждане - така че останах пределно изненадана, когато драсна ред: "Тук съм на българо-гръцката граница, утре съм в София". Рекох му, че ще пием мин.вода, но изобщо нямам билет за концерт. Той вика: е как, ще бъдеш мой гост, оф корс. Срещнахме се на салата и паста (о, ужас, на талятелите имаше сирене! - обаче Миле не направи проблем и си ги изяде...). Последва дълъг разговор, най-вече по темата за самозабравянето на някои метъл-"звезди"... и изобщо за жувота. Подарих му двата диска на "Нихилист" и бутилка "Пещерска мускатова". Той благодари така искрено и сърдечно, че май искаше да ме прегърне. Иначе не пие - наистина. Нито пък е дотам импулсивен и сърдечен човек. Има някаква интровертност, вътрешно напрежение, дори сухота при него. Някак очаквах да сме на вълна "метъл купон" все пак - но не би. (Така или иначе, човекът е прекрасен.) Заминахме към залата, той ми сервира две бири и каза, че отива да свири. Звучеше "М.Ейнджъл", пита ме не искам ли да ходя да ги слушам. Викам: не, този пич Винсенте не ми вдъхва доверие. Той казва: "Знам какво имаш предвид". М.Ейнджъл привършват и Винсенте оревава хорталъка някой да му намери марихуана. Отивам да слушам Криейтър. Слушала съм само новия им албум - който ми допада, понеже има препратки към познатия ми класически хеви метъл. Общо взето, блея през целия концерт. Толкоз то... Връщам се в съблекалнята, казвам: "Миле, мерси много за чудесната вечер". Той: "Ела тука, остани." Сядам. Миле пита как ми хареса концертът, викам: новите парчета ми харесаха. "Еми да, то като не си слушала старите..." "А къде седеше?" Аз: "Там отзад, отгоре... долу много се блъскаха, не обичам... обичам на симфоничен концерт или на концерт пост-блек в Есен - което е същото." Миле: "За наше щастие, тук се блъскат. ![]() На масата вино, туй-онуй; никой не ми предлага напитка. Миле седи видимо напрегнат. Барабанистът е страшен симпатяга; Сами е някакъв наконтен пич, с когото обаче провеждаме общи приказки; другият тип от групата пие вино и гледа в една точка в масата. Чувствам се неловко. След 1-2 часа си сипвам вино и питам Миле: абе ти не искаш ли... ей на и пещерската ракия седи... Той: "Не мисля, че тази вечер ще близна алкохол." Влиза Д.Винсънт - адски досаден американски типаж. "Искам марихуана! И джакузи, и спа, и девойки, и фън! Няма само да бачкам!" Миле, знаейки че недолюбвам този тип, среща погледа ми не веднъж, а поне два пъти, сякаш обезпокоен, дори гневен... не разбрах дали се безпокои, че гостенката му трябва да търпи въпросния, или иска да ми сподели без думи колко той самият го недолюбва. Лично моя спекулация - може пък да се обичат. Но кое е тук важното. Прибрах се вкъщи и се замислих: позитивен или негативен човек е това, Миле?... На първо място, разбира се - безкрайно свестен човек. Земен, и все пак вглъбен, блуждаещ... Попитах го дали метълът, турнетата за него не са случайно рутина, както са за много други. "Това би било трагедия", каза той. Значи, всичко това с гнева е истинско. Чудих се днес върху това... И изведнАж - бам - отрких Криейтър. Не с новия албум, със старите... Изведнъж разбрах фатката със скоростта, изобщо с есенцията на траша. И написах на Миле: "Hm! Suddenly your music sounds very exciting and revitalizing to me, even though militant and nihilistic... It finally is growing on me. I think, however, I needed the 'classic' HM references in your new album, to make the connection with the general 'fast' frame... before, I sorta didn't know where that speed came from, I couldn't make it out. See, revolution is great, but we can't do without tradition. ![]() I'm listening to the old records now, as well as the new... Eureka, I'm a believer! Finally getting Kreator - I won't go as far as saying I'm getting thrash metal, because I don't think I'll ever be into Schmier; and I listen to bands, not genres... But - YAY! \m/ ![]() And, strangely enough, it is all positive and uplifting..." Тук обаче още блуждая като чук. Тъпо, Седларов. ![]() П.П. Миле е страшен фен на Халфорд. Харесва и Самаел. Говорим за адската тъпня такава готина група - и такива джентълмени - да са така безумно недооценени. П.П.П. В бекстейджа също няма сапун в тоалетните. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бла бла бла Случайно да си гледала концерта от най-горе и най-назад на трибуните вдясно на сцената (като гледаш към нея) и с кен Пиринско в ръка? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 07:16 PM |