![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Отново смазващ албум от немците!
![]() Мнения? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ами аз му написах на личния фейсбук на Миланд точно какво мисля - гледам, още не ме е баннал (и да го стори, голям праз). Рекох му, че е в националния манталитет на германците да работят здраво, а в този на гърците - предимно анален секс и сиртаки. Но Миланд май не се изживява много като германец, по-скоро като южноиталианец... оттам и темпераментът и афинитетът към себеподобни средиземноморци.
Писах още, че цялата идея за "Обединена Европа" не функционира, ако не е налице доза следвоенен идеализъм. Някои примерно сме брали ягоди на бригада - но не видях там да имаше гърци... И да използвам да отговоря тук на SepulTeraHead, ако ми позволи... (така или иначе, говорим за Криейтър) Цитат Много ясно, че няма да каже, че групата, с която е на турне, е пълна с тъпаци. Няма как да очакваш друго. Все пак би си създал проблем. В лични разговори е друго. Иначе наистина няма как да си нормален, ако в продължение на 30 години единственото, което си правил, единственото, от което си изкарвал пари, е да свириш траш метъл. Или изпадаш в някаква смешна поза, придавайки му несъществуваща значимост, или си осъзнал отдавна, че е просто шибан пуберски метъл, но така или иначе не можеш да правиш нищо друго, така че даваш напред. Опитваше се да подчертае колко е важно да поставяш ясна граница между това, което си на сцената, и това в живота. От друга страна, когато му цитирах музиканти, напълно отегчени от екстремния си метъл, щом наближат 40, той рече: "Ау каква трагедия, при мен не е така". И същевременно, когато се опитах да проведа дълбок разговор относно посланието - или енергията - която уж влага, за да е искрен на сцената, нещо не се получи... И изобщо, демонстрира безкрайно отегчено изражение от цялата ситуация "турне". Така че, за "стейл" е напълно прав Парцалесте. Няма как и да е иначе - освен ако не си 50-годишен психопат като някои... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 07:12 PM |