![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Здравейте,
Казвам се Здравко Пеев, за онези, които не са забелязали юзърнейма ми. Роден съм и живея във Варна. На 16 години съм. Айде стига толкова подробности (който иска да пита!), да си дойдем на думата. Слушам пауър и хеви метъл. Но предимно и пауър. За мен групите се делят на два вида: 1.Rhapsody и 2. Всички останали ![]() От по-тежките (ако мога така да се изразя) - After Forever, Epica, Dimmu Borgir... Свиря на класическа китара от около 5 години ![]() Не пуша, пия малко (понякога повече ![]() Това ми е любимата иконка --> ![]() Надали ще ме виждате често да пиша в този форум, но все пак в последно време го посещавам често, за да чета, какво става в метъл вселената... Не съм много конфликтна личност... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Ей, няма да се карате в моя топик
![]() Един за всички, всички за един, трябва да се подкрепяме (егати изтърканото, ама е вярно!) ![]() Deadsoul, не знам, каква е причината, но не мога да ти отговоря на ПМ-то. Затова, ето ти, каквото исках да ти кажа в него: Здрасти ![]() Ето какво имам на дискове, което може да те заинтересова: Rhapsody - всичко без новото ЕП и последния Симфония на Омагьосаните земи част 2 . Говоря за дискове с мп3, не искам да ти пращам оригиналните си CD-ta не толкова защото можеш да им направиш нещо, но по пощата може да се наранят, а тогава ще откача... много. Обичам сиги. Надявам се на разбиране ![]() Haggard - Eppur Si Muove, Awaking.... Luca Turilli - всичко Dark Moor - всичко Domine - всичко Thy Majestie - всичко Dreams Of Sanity - един албум, хубав е Magica - Secrets Of The Elder За съжаление това е всичко, което ми е на дискове. Нямам записвачка, иначе щях да мога да ти дам пълен списък на цялата музика, която имам. Имам и много аудио касети - Мейдън, Металика, Blind, Страто ..... Adresa mi e: Здравко Пеев (това само за deadsoul).. samo s PM, щото и аз незнам... аве да не се намери някой да дойде да ми откъсне главата ![]() тел: 088623829* - ха дерзайте ся ![]() Виждам, че си си харесала Awaking-a, друго от списъка? ![]() И защо не мога да пращам съобщения? На някой друг да му се е случвало? Преди съм пращал, обаче явно днес форума дава някакъв бъг или нещо такова.... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:13 AM |