![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А честито....
Преди няколко дни от СДС предложиха да бъде забранено празнуването на "тоталитарни дати", имайки предвиди именно този ден. Къде е Beelzebub да го постне това и да каже, че е "гавра"???? Очаквах го с нетърпение. Разочаровате ме... В едни друг форум писах: Според мен тази дата трябва да е ден на национален траур. Това е един гаден държавен преврат, осъществен с помощтта на присъстващите съветски окупациоони войски. А режимът който го последва за бавя развитието на България с едно 30-40 години. А за убитите, разорените, тези на които е отнета собствеността, за всички тези чиито животи са били съсипани, да не говорим... Облейте ме с лайна, комунягиииии......... ...Или ви е дошъл акъла??? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Sep 12 2004, 09:04 AM) Слушай, пич не ме учи какво и къде бъркам, ако обичаш! Ако не си съгласен, така да е. Нали не смяташ, след 90-та учиш най-точната история и само от училище можеш да разбереш всичко? Ако е така, то значи няма какво да коментираме. Не съм комунист, но знам едно: По време на тези 45 години България е изградила индустрята си. Заводи, които вече 14 години се рапродават за благото на политическия ни "елит". За послените години аз не съм чувал да е построен някой наистина голям БЪЛГАРСКИ завод. Защото от много време ни пълнят главите с глупости, как предприятия, като ВидаХим (един от най-големите химически заводи на Балканите, ако не греша), корабостроителниците, БулгарТабак и т.н. са "нерентабилни"... Смехория!! Като ще си признаваме истината, давай наистина да го правим! А за "неутралитета"... Прочети и разбери поста ми и после тъпчи мненията си с прилагателни, моля те! Бахахахахахахаха. България изградила индустрията си - на базата на какво? На базата на толкова човешки жертви, на базата на толкова остро социално-класово разделение, на базата на потъпкване на основни морални ценности ли? В името на какво? В името на народа, в името на майка и баща - СССР, в името на Коминтерна??? Спрете да гледате на този период, като на период с главоломно развитие и историческа и материална ценност - защото не друг е строил тези "блага", не друг е давал живота си по мини и рудници, а вашите баби и дядовци и всички възрастни хора, които в момента презирате - наричате "дъртофелници", "стари чанти" и ехидно се подсмихвате по градския транспорт, в радостен порив, че сте отстояли мястото за сядане пред някой грохнал пенсионер - ама разбира се? К'во си въобразява па тоя? Къде е тръгнал толко рано- ми да не е излизал! И всичко това с приватизацията... ми моето момче, бат Тодор Живков отдавна изнесе държавата! Отдавна изнесе това, което тези хора са построили и създали, отдавна раздаде българските пари... това което се случва в момента е естественото продължение, приемствеността - формата на модерното бандитство в страната ни! Седите тук и бистрите политика, като най-значимите Ви познания идват от никъде, оформят се от партийните предпочитания на собствените Ви родители, от фалшиво-квалитетни медии и от хорското мнение и т.н. И нещата се наслагват. Колкото до училище, учене на най-нова история... само ще ти кажа, че в средното си образование не получих почти никакви знания - къде от некадърни учители, къде от ученици, на които никак не им се учеше... но това разбира се не пречи на никой да дава компетентното си мнение... и какво става - една каша и бърканица, с мнения кое от кое по-глупави и несъстоятелни - и накрая - бе що ни е такава държавата? Каквито познанията и възпитанието на младите хора - такава и държавата! -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:23 AM |