![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 3-September 06 Потребител N: 1545 ![]() |
Продавам плоча на Iron Maiden, албума им Killers. Плочата е с отлично качество. Сръбско производство е.
Очаквам вашите предложения. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 6-December 12 Град: София Потребител N: 4310 ![]() |
Ето и моите две стотинки по темата, само след 7 години от началото и...
![]() Плочата е една антика, едно забравено минало; тя носи духа на старо време, което няма да се върне. Такива неща не бива да се продават. Или пазиш за себе си, или подаряваш на скъп свой приятел. Да искаш продажна цена е смешно. Никой не би дал повече от 5лв. за плоча. ![]() Миличка, дават се и много повече пари, понякога до 50-60 паунда за брой. Иди чуй един Linn Sondek с хубаво рамо и после чуй висок клас СД, примерно една Wadia - ще разбереш защо се дават парички. Тук споменах умишлено висок клас СД плейър, ако сложим един компютър, музикален сървър и то аудиофилски или някое ДВД, там ще ти се стори, че слушаш съвсем друг изпълнител. Все още не съм чул дигитален източник/носител, който да има и 70% от динамиката и 3-измерната сцена на грамофоните. Смея да твърдя, че слушам от доста висок клас СД + външен ДАК и след като послушах известно време среден клас грамофон на Pro-ject, СД-то сега е като жена без цици, задник и чувство за хумор. В Сиела на последния етаж на Мол-а Стамболийски има доста голяма колекция от плочи, аз чакам да ми пратят списък. Повечето са нови издания, но имат и доста Български/Сръбски - по 12 лева са нови там. Имат много рок, метал, джаз и донякъде класика. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 02:49 AM |