![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Идеята е горе-долу същата като при аватарите:
1. Чий подпис ви кефи най-много? 2. Откъде се вдъхновихте за вашия? 3. Защо точно него избрахте? 4. И там каквото друго се сетите ![]() П.П. Циганката вече я погребахме още при аватарите ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
e moqt podpis pyk e ot doom metal grupa
i tyi kato blue lotus e zela 4ast ot texta na edna ot nai qkite pesni eto go celiq The Snow In My Hand I've seen them. so dark. Black. And yet fine. The flower they carry had once been mine. Get away from me, man of stories. Robe of lies. Stay far from me. I lie to myself (it's not hurting). I need help, but not from you or your father. No! Jesus Christ. Who's my saviour? Lose myself in gods death. No! I can't bear all this pain. I had watched the snow all day. Falling. It never lets up. All day falling. I lifted my voice and wept out loud, "So this is life?". ta tyi kato tq go e vzela za da ne stavam nahalna si podbrah druga pesen [my dying bride "two winters only"] auu kakvo iz4erpatelno obqsnenie ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:14 AM |