![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Търсих и се учудих, че няма подобна тема. Та кои са албумите, чиито звук най-много ви допада и какво всъщност търсите в една "звукова картина"?. Става дума за самото озвучение - китари, барабани, бас, клавири и т.н. Аз лично съм на мнение, че групите, които издават албуми в последните 1-2 години имат доста "сух" звук.
За мен галещи ухото са: 1. Gamma Ray - Sigh No More 2. Iron Maiden - Somewhere in Time 3. Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son 4. Running Wild - Black Hand Inn 5. Running Wild - First Years of Piracy 6. Helloween - The Dark Ride 7. King Diamond - Give Me Your Soul Please 8. Dream Theater - Images and Words 9. Megadeth - United Abominations 10. Tarot - To Live Forever 11. Wolf - Wolf 12. Children Of Bodom - Follow the Reaper -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 5-September 13 Потребител N: 4388 ![]() |
Цитат ELECTRIC WIZARD - COME MY FANATICS тука даже нема се опитвам да обяснявам колко е яко, чувайте сами този и дупе-трона ме кефеха супер много преди време, включително и като звук ама писват на даден етап. Включително и като звук. Основният им номер е, че вокалите са по-назад в микса и така китарите звучат по-силно... Виж, Witchcult Today е друга работа, много ме радва. баце, краят на return trip ако ще до края на живота си безспирно да го слушам, нема да ми писне така требва да звучи сяка музика :О АМА! тоо албум требе се слуша на слушалки, или с много читави колони (квито аз нямам) пп: доуптроуна не ме кефи толко много. по-скоро чисто като музика, не говора за продукция и звук |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 02:55 PM |