![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Айде тук да си помагаме взаимно! Аз и още един приятел почваме да се учим да свирим на китари! Аз имам Кремона или нещо подобно! Единствената българска марка китари. Повечето познати китаристи (включително и баща ми) казват, че е сравнително хубава китара! Искам да ми помогнете, как да започна, разбрах, че роците са много скъпи и е по-добре да съм на самоучение! Имам усилвател, т.колони, микрофон, компютъп, китара, място за свирене... И таблатури, ама незнам как да ги чета! И въобще, нищо не знам, кое трябва да науча първо!?!?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ами честно казано се обърках докато четях кво сте писали, но няма значение.
Значи аз свиря (свиря е много неточно казано) на бас. Като гледам тука някой си търсеше басист от Сф, но... зависи за кво ви трябва, щото... аз съм на нивото на Джоуи и... с по-слаби от Адамс не свиря ![]() Иначе даже и група си имам... ама и китариста, кат мене свири от няколко месеца, но пък поне е добре оборудван. Общо за 700 лв. си взе усилвател, ефекти и китара и те не са лоши. Даже китарата беше добър удар. Та я кажете кой се интересува от басист и дали има накъв барабанист тука, който не е претенциозен и къф да е вокал. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 04:44 AM |