![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Аре, ноември е, какво ново слушате? Какво ви изкефи, изненакефи, тази година? Албуни? Дема? Ефффтини сингапурски блек метъл лайна? Годишните ви класацийки, а-у?
Сега въртя на Bölzer EP-то, ебати яката работа! http://www.youtube.com/watch?v=mvkoqNrHFdw На Горгутс пикливите слъдж изгъзици, също влязоха добре. Никога не са ми били най-най-любимите, ама доволно повъртях Colored Sands-а. И Ulcerate-то. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 22-April 08 Град: София Потребител N: 2720 ![]() |
Засега албумите са:
1. Avenged Sevenfold - Hail to the King 2. Stone Sour - House of Gold and Bones (part 2) 3. Satyricon - Satyricon 4. Asking Alexandria - From Death to Destiny 5. Enforcer - Death by Fire 6. Audrey Horne - Youngblood 7. Darkthrone - the Underground resistance И новите албуми на Korn, Devildriver, Kataklysm, Black Sabbath, Ghost, Evile, Helloween, Sepultura, Death Angel може и да се вредят в класацията, но още не съм ги чул като хората. Засега разочарованията ми са новите албуми на Six Feet Under(нищо ново), Annihilator (нищо ново), Soulfly(нищо ново) , а и Tривиум май за пръв път ще ме разочароват, но поне още едно слушане ще му ударя! Най-яките концерти за мен бяха: 1. Rammstein 2. Bon Jovi 3. Parkway Drive Нищо интересно не очаквам да чуя до края на годината! За 2014г са ми големи очакванията, обаче ![]() -------------------- We're the problem,
but we're also the solution. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:40 AM |