![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Ами аз лично напоследък се увлякох страшно много по Gothic метъла, макар че допреди време някак си не ми допадаше. Сега слушам това по цял ден, въпреки че на наште им писна вече.
![]() Като предишни (и все още настоящи) любими стилове мога да посоча чистото хеви, нео и т.н. пънк. ![]() Като любими групи мога да посоча много, но ще се огранича да напиша няколко, а именно: Nightwish, Rammstein, Linkin Park, Offspring, Metallica, Iron Maiden, Therion, Stratovarius, SUM 41 (отскоро), Blink 182, Nirvana и така мога да продължавам още ... В различно настроение слушам различни стилове. Но май Gothic си слушам по всяко време ![]() ![]() ![]() offtopic:Това с лошия мноо ма искефи ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Здравейте, аз съм, [Sic]. Жицата ми е прякор. Кефа се много яко на Слипкнот :punk: защото ми допада техния стил. А и имат як вокалист, както и всички останли членове разбира се.
От БГ музиката най-много се кефа на Fyeld (Bobz, как я карате? Чакам с нетърпение предстоящия ви албум). Супер саунд имате. За вокала - най-добрият. Супер много се кефа на китарата ( като инстумент ). Имам няква вкъщи ма е доста старичка и нямам нищо към нея. Все пак в блока ми живее Валио (барабанист). Барабаните са му горе-долу стари като моята китара, но да знаете кви сме амбициозни. Много обичаме през цялото си свободно време да свириме. П.П. Не сме ходили на уроци,ма не защото не искаме, а заради средствата. Иначе сме направили собствено творчество около 14 песни. Но все пак липсата на басист и вокалист си казва думата. Искахме Киро (Freak) да ни е вокалист, но като гледам май няма голямо желание. Леко се панира. Който може да помогне с нещо за в бъдеще, ще сме му яко, яко, яко благодарни. Но все пак и аз все още не знам кой с кво може да помогне де :) :) :) Тва беше малко за живота ми, ако някой го интересува де :) За сега смятам да се захвана с нещата за Fyeld, тъй като ме кефат яко. Ако Bobz може да помогне с няква информация, която я няма на Fyeld's WebPage да праща на sic@gbg.bg или направо на metal_world@abv.bg . Еми тва беше посланието ми :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:26 AM |