![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 12-June 14 Потребител N: 4458 ![]() |
Здравейте, интересно ми е защо замря форум културата? Повечето хора, с които си говоря за това, казват че Facebook e превзел тяхната функция. За снимки и такива неща мога да си представя, но във Facebook не съм виждала така да се дискутира музика както тук...дори и в метъл Facebook групи. Та какво мислите по въпроса (ако има все още кой да отговори)?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Замряха в България, защото сме сравнително малка езикова общност и като прибавиш и факта, че все пак всеки форум е специализиран... Мда. Но англоезичните форуми, които събират потребители от цял свят, си стоят. Аз пиша в Community-то на RateYourMusic - денонощно се поства, пишат стотици (ако не и хиляди) потребители, а "официалната метъл тема" е до страница 1647. Така че """""форум културата""""" си е жива, просто остават главно форумите, които са към сравнително големи сайтове (всъщност форумът на Метал Катехизис или там както се наричат в момента още си е активен, нали?). Форумите на Metal-Archives примерно как не ги засегна Facebook? Или на NuclearWarNow! Productions?
Колкото до MetalWorld-а - ми то тука от кажи-речи пет-шест години едни и същи хора пишем в едни и същи теми, от време на време някой се излъгва да се прави на интересен и се заформя 1v1 или 5v1 и така ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 03:35 AM |