![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 28-June 14 Потребител N: 4461 ![]() |
Опитвах се на няколко пъти да се запозная по-добре с този стил, но все не попадам на добри групи... Та, ако може някой по-запознат да ми препоръча групи и съответно - албуми, ще съм много благодарна
![]() -------------------- Let me hate you, I'll never save you from yourself
Hold me, destroy me, tomorrow will never be the same :) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 15-August 11 Потребител N: 4143 ![]() |
MetallicMaiden, очаквах те с някакъв по - блекърски никнейм
![]() Та, по темата. Можеш да чуеш най - известните групи в жанра като за начало. Примерно Kyuss, Monster Magnet, Truckfighters... Понеже знам, че те интересуват по - болните неща, можеш да чуеш Electric Wizard, може би и Cathedral, въпреки че последните повече клонят към дуума... Като цяло "стоунър" е обширно понятие и покрива доста стилове. Примерно в грънджа има стоунър мотиви, в 70 - тарската вълна, която в момента е на мода (групи като Graveyard и Witchcraft), дори в пънка и хардкора има стоунър, оттам идва и това понятие "слъдж". П.С. Има една много яка стоунър/дуум банда от Украйна - Stoned Jesus. Това за момента са моите абсолютни фаворити в този жанр. Млада група са, но с едно демо и един официален албум успяха да пробият на световната сцена. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 08:32 AM |