![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Накратко, една от любимите ми групи! Надълго, сигурно най-добрата банда в скандинавския, а и не само, готик метъл. Факт е, че след напускането на Morten Veland много падна нивото на Tristania. На мен поне нещата без него са ми скучни. За сметка на това пък новата му банда издаде три шедьовъра, а вече излезе и четвъртият. Как ви се струва на вас The 13th Floor? За мен е нещо средно межу Nine Destinies And A Downfall и по-старите неща и страшно ми харесва.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 6-December 12 Град: София Потребител N: 4310 ![]() |
Като не ми допада за какво да ги слушам още? За да намеря нещо, което ми харесва, трябва да пресея доста плява, така попаднах и на въпросната група, обект на темата. Нещо не схващам от отговорите ви. Като свикнеш да слушаш извращения, след това една посредствена банда ще ти се струва като дар небесен, но причината не е в качеството на музиката им, а в това къде е летвата. А това как ги наричам като стил, май не схвана слънчице какво имах в предвид - деленето на нови и нови стилове за да има една група нърдове, които да се забавляват. Wikipedia рядко я смятам за качествен извор на информация, но статията им е достатъчно добра "... By the end of the decade, a symphonic metal variant of gothic metal had been developed by Tristania and Within Temptation..." Така че, ще си му викам готик метъл, както и на останалите, които изброих. Като си купиш 530d накрая си остава BMW, нали?
Подозирах, че ще предизвикам подобен развой в темата, като подчертавам - целта и не беше такава - и го предизвиках. Не се включих за да дразня или създавам фронт, всъщност, това, което исках го получих - т.е. най-добрите албуми от пост по-горе, които не ми харесаха при прослушването след това и няма да попадне нищо от групата в плейлистите ми, с което слагам точка на участието си в темата ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 10:33 PM |