Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Метъл албум на 2015 година.
Key
коментар Dec 15 2015, 09:32 PM
Коментар #1

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 208
Регистриран: 16-June 14
Потребител N: 4459

Нека всеки да посочи своят фаворит за тази година.

За мен категорично е Under the Red Cloud на Amorphis.

Обложката не струва,но важното е че съдържанието си струва!

https://www.youtube.com/watch?v=v0inkpk2u2c
https://www.youtube.com/watch?v=hhQXdoT0-BM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Rabe
коментар Dec 29 2015, 02:16 PM
Коментар #2

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 140
Регистриран: 15-August 11
Потребител N: 4143

Имаше някои попадения тази година. При мен Orden Ogan взимат челната позиция. "Ravenhead" е един от най - добрите пауър албуми, които съм слушал изобщо. Powerwolf също се подписаха стабилно. Gloryhammer изненадаха доста приятно, а Swallow The Sun, според мен, създадоха едно от най-големите постижения на метъла. При Fear Factory нямаше общо взето никакво новаторство, обаче "Genexus" ме накара в последно време да си ги пускам често, така че - брои се. Малко по-неизвестни от останалите, Stoned Jesus ми станаха любимата стоунър група, въпреки че с това разнообразие, понятието стоунър им теснее доста. "The Harvest" си е рокендрол албум отвсякъде, страхотна музика! Помнете ми думите, ако продължават в същия дух, след време много ще се говори за тях. Ииии да, останаха Maiden. От "The Book Of Souls" получих точно това, което очаквах, и съм много доволен. Има песни, които все още не мога да си избия от главата.

2015-а беше силна за някои стилове, и слаба за други. В дуума нещата са се засилили още от миналата година, и сега общо взето резултатите бяха доста добри. Така че, според мен, за втора година "бавният стил" е най-прогресиращият.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 14th July 2025 - 06:38 AM