![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
Zdrasti
Kazvam se Dimitar i sum ot ruse, no ponastoq6tem u4a v Plovdiv. Obi4am da risuvam, mrazq da pi6a za sebe si - v kraina smetka koito tolkova se ineteruva, moje da pita. Popadnah tuk incidentno, kolkoto da otgovorq na edna interesna tema na moq priqtelka, koqto pi6e tuk - psevdonima i e ```````` - vinagi imam problemi s proizno6enieto mu. Kato cqlo ne obi4am da se podvizavam vuv forumite tui kato spama navsqkude e ujasen, taka 4e edva li 6te se razpi6a i tuk. No puk kakvo tolkova - pod vliqnie na skukata sum vur6il i dosta po-stranni raboti - naprimer da postna o6te ne6to. Ami tova e. Za drugoto se pita. A, da. O6te ne6to - liubimata mi grupa e Blind Guardian. S tqh prosto 6ega ne biva. Kolkoto - tolkova. -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
niki znae6 li ..... dqvoski si prava:)))))) ina4e zdravey ada6
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:50 AM |