![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
Zdrasti
Kazvam se Dimitar i sum ot ruse, no ponastoq6tem u4a v Plovdiv. Obi4am da risuvam, mrazq da pi6a za sebe si - v kraina smetka koito tolkova se ineteruva, moje da pita. Popadnah tuk incidentno, kolkoto da otgovorq na edna interesna tema na moq priqtelka, koqto pi6e tuk - psevdonima i e ```````` - vinagi imam problemi s proizno6enieto mu. Kato cqlo ne obi4am da se podvizavam vuv forumite tui kato spama navsqkude e ujasen, taka 4e edva li 6te se razpi6a i tuk. No puk kakvo tolkova - pod vliqnie na skukata sum vur6il i dosta po-stranni raboti - naprimer da postna o6te ne6to. Ami tova e. Za drugoto se pita. A, da. O6te ne6to - liubimata mi grupa e Blind Guardian. S tqh prosto 6ega ne biva. Kolkoto - tolkova. -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(Hazalad @ Sep 29 2004, 10:24 PM) Poneje nqkoi be6e pital kakvo risuvam, 6te sloja link kum sait, v koito ima moi kartinki: http://fantastika.cc/Art/Risunki/hazalad.html nadqvam se da vi haresa ![]() Аз бях питала ![]() ![]() Продължавай и с рисуването и с форума ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:06 AM |