![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Кой "герой" ви кефи повече? Eddie на Maiden или Vic Rattlehead на Megadeth? Мен като музика Megadeth ме кефи много повече, но мисля, че Eddie е по як
![]() За справка: Eddie Rattlehead Сега се сетих и за Manowar Феновете на Manowаr да не се убиждат, ама наистина много ме дразни тоя ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Oct 2 2004, 08:42 PM) nema go widim werwai mi hahhaha ma da ti kaja mnoo mi se iska sega wsy6tnost maiden gotwat turne i to samo klasiki ot pyrwiq period 6a swirat .ama poznai koq dyrjawa 6a propusnat ... ![]() Ъ-ъ-ъ-ъ... България? ![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 01:32 PM |