![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Interesno mi e kakvo vi e mnenieto za USA, za tqhnata politika.. dali bqha pravi da napadat Iraq i kakva vsu6tnost be6e istinskata pri4ina? Kakvo mislite i za vsi4ki tezi promivki na mozuci s filmi i t.n.
A... interesno e 4e Bu6 e edin ot nai-tupite prezidenti za izminalite desetiletiq, ne6to za koeto mu se podigravat dosta hora ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Те хората си умират, като не искат по мирен път да преговарят, не остава друго освен войната - и Хитлер сигурно така е смятал... Не виждам защо една държава трябва да се стреми към световно господство и налагане на интересите й, при положение, че никой и нищо не може да се мери с нея по сила. Ирак бил заплаха за Америка, Северна Корея била заплаха, Дядо Коледа само дето не го изкараха заплаха... смешно е да се вярва на толкова елементарна пропаганда! Намериха ли оръжия за масово унищожение в Ирак?! Намериха чушки...Цитат То нали и в момента има наши бази по черноморието, съюзник сме на САЩ, ама никой не ебава да ни напада - не ни нападат, защото им е през **** за нас. Преди, като не бяхме съюзник на Щатите, нападаше ли ни някой? Русия може и да е мизерна държава сега, но както сам каза, по военни ресурси почти не отстъпва на Щатите. Освен това, в Русия ще има газ и нефт (и всичко останало) дълго след като в Америка е изпразнен и последния кладенец.Само не се опитвай да ме убедиш в интелектуалната висота на Буш!Това, че е получил добро образование, нищо не значи! Едно говедо, и да го облечеш в костюм с вратовръзка, и да го научиш да говори, пак ще си остане говедо... Ако не си разбрал що за интелигент е от речите му, толкова по зле за теб. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 12:08 PM |