![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Както се подразбира и от самото заглавие на темата тук ще си говорим за всички онези неща, които оказват влияние на здравето ни?!, но най-вече дълготрайно увреждат ценностната ни система. Ще изброя няколко като от сега ви казвам - невъзможно е да бъдат назовани всички човешки пороци, тук ще поставим ударение само на най-разпространените.
И така в познатия ни лексиконен стил : 1) Пушите ли? Ако да, от колко време? Прави ли ли сте опит да откажете цигарите? Какво ви кара да пушите? 2) Пиете ли? В умерени количества ли? Чувствате ли постоянна нужда от алкохол? С повод или без повод пиете? ![]() 3) А наркотици ...? Макар да не ми се вярва някой от вас да използва ... добри и умни деца ми се виждате. Ако все пак някога сте употребявали или продължавате да употребявате - въпросите са подобни на 1). 4) Имате ли склонност към чести изневери? ![]() Не мисля за нужно да ви питам за кражби или убийства, но все пак ... ако имате нужда да споделите тук е мястото. ![]() И сега да видим кой ли ще бъде първият грешник .... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
1) Не пуша, слава Богу! Тва е много тъпо, безсмислено и твърде скъпо "удоволствие".
2) Пия колкото ми се пие. Предимно бира. Не че не се отрязвам като свиня ако ми се прави това... 3) Пушех трева допреди около година. После спрях. 4) Имам, мамка му! Твърде болезнена тема... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:54 AM |