![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Както се подразбира и от самото заглавие на темата тук ще си говорим за всички онези неща, които оказват влияние на здравето ни?!, но най-вече дълготрайно увреждат ценностната ни система. Ще изброя няколко като от сега ви казвам - невъзможно е да бъдат назовани всички човешки пороци, тук ще поставим ударение само на най-разпространените.
И така в познатия ни лексиконен стил : 1) Пушите ли? Ако да, от колко време? Прави ли ли сте опит да откажете цигарите? Какво ви кара да пушите? 2) Пиете ли? В умерени количества ли? Чувствате ли постоянна нужда от алкохол? С повод или без повод пиете? ![]() 3) А наркотици ...? Макар да не ми се вярва някой от вас да използва ... добри и умни деца ми се виждате. Ако все пак някога сте употребявали или продължавате да употребявате - въпросите са подобни на 1). 4) Имате ли склонност към чести изневери? ![]() Не мисля за нужно да ви питам за кражби или убийства, но все пак ... ако имате нужда да споделите тук е мястото. ![]() И сега да видим кой ли ще бъде първият грешник .... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ne pu6a.... probvah po endo vreme, nali be6e stanalo mnogo moderno. V kraina smetka ne mi haresa. Da ne govorim kolko grozno mi izglejda ot esteti4eska gledna to4ka.
Smqtam sy6to, 4e nqma ni6to po - gorzno ot piqna jena. Za tova piq.. staraeiki se da e vinagi v umereni koli4estva. Kato usetq 4e stenite po4vat da se dvijat v ritym - spiram. Povoda ne e zadyljitelno usloviq, za da izpiq nqkoq bira, dostaty4na e kompaniqta. Ne piq sama. Predpolagam za6toto vednyj pih, kogato bqh raztroena, my4eiki se da se porazveselim s kompaniqta. Kategori4no ne se polu4i... taka 4e ne piq kogato sym v nqkakva stepen ne6tastna. A koi namira 6tastie v tova da e sam, kogato iska da pie s priqteli? ![]() Narkotici..v nikoi slu4ai. Ne iskam da opitvam, namiram go za bezsmisleno, za6toto nikoga nqma da si pozvolq da upotrebqvam prodyljitelno. Kakyv e smisylyt da opitvam togava? Mislq 4e sklonosti kym izneveri nqmam. Ne kazvam 4e ne sym izneverqvala, no nikoga ne go izvyr6vam s predvaritelna umisyl. Taka da se kaje... tezi ne6ta se slu4vat, a posle misli6 kakvi sa posledstviqta. Ne se zamislqm za drugi..kogato imam 4uvstva i use6tam sy6toto nasre6ta. Kogato ne6to ne e nared, tova e prosto 4ast po pytq na razdqlata. ( tova po ob6to poglednato) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:55 AM |