![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Както се подразбира и от самото заглавие на темата тук ще си говорим за всички онези неща, които оказват влияние на здравето ни?!, но най-вече дълготрайно увреждат ценностната ни система. Ще изброя няколко като от сега ви казвам - невъзможно е да бъдат назовани всички човешки пороци, тук ще поставим ударение само на най-разпространените.
И така в познатия ни лексиконен стил : 1) Пушите ли? Ако да, от колко време? Прави ли ли сте опит да откажете цигарите? Какво ви кара да пушите? 2) Пиете ли? В умерени количества ли? Чувствате ли постоянна нужда от алкохол? С повод или без повод пиете? ![]() 3) А наркотици ...? Макар да не ми се вярва някой от вас да използва ... добри и умни деца ми се виждате. Ако все пак някога сте употребявали или продължавате да употребявате - въпросите са подобни на 1). 4) Имате ли склонност към чести изневери? ![]() Не мисля за нужно да ви питам за кражби или убийства, но все пак ... ако имате нужда да споделите тук е мястото. ![]() И сега да видим кой ли ще бъде първият грешник .... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Брей колко порочни сте били, гадини такива! А аз се чудя що покрай вас кривнах от правия път...
Та конкретно: 1) Не пуша. Да давам пари за да се тровя, айде бе! 2) Пия, предимно бира... Принципно не употребявам твърд алкохол, но се случва. И в 75% от случаите се отрязвам... Диеа! 3) Нормалното, пробвал съм трева... Не е нещо особено. Хилиш се като идиот и толкова... Аз простотиите си ги ръся в промишлени количества и без това. 4) По-скоро не... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:48 AM |